Förkyld


Skulle testa och göra en bild utan några skuggningar. Lite så cartoonigt. Blev en bild på Kenza och hennes påg men resultatet blev inget vidare. Men jag har ingen annan bild att lägga upp så ja.

Jag är sjuk idag, min hals är död. Knarkat halstabletter och honungsvatten och skit men det hjälper ingenting. Bläh.

 

 

 

 

 


Wrap me up, wrap me in

Detta är Berit. Världens sötaste smisekise som vi hittade i Småland. Vi var ute på natten, drog tillbaka till rummen på skolan typ 04.00 kanske. Berit följde med från stan och nästa morgon satt han fortfarande utanför fönstret och skrek. Så otroligt söt, jag dör.3 saker som hänt senaste tiden

1. Jag kan säga världens mest nödvändiga sak på tyska; du bist schmusewiech.
Vilket betyder; du är kramgo.

2. Jag har sett två kompisar pierca bröstvårtan. Tänk er typ en gaffel som långsamt sticks genom ett gelehallon and you'll get the picture. Gelehallon någon..?

3. Kollat igenom min gamla bilder på min bilddagbok och insett att jag i sista halvan av 2008 gått omkring med löshår som sett ungefär hur fejk ut som helst.


Jomen tack för att någon sa till mig liksom...

 

 

 

 

 

 


Grafitti

69 spänn för världens fetaste naglar. Lätt värt. På bilderna är det Rebeccas och Sols naglar.
Mina är röda och blå. Nu hoppar era intressesmurfar, erkänn.

 

 

 

 

 


Greetings from Littleland


Kaos
Sol bolar till Gossip Girl, för Nates mage var så fin.
Blondiner
Stående böghög
Carolin ♥
Stående böghög igen
VAAAAAAAARFÖR ÄR SOL SÅ GLAD?
Bianca, Elin och Jag.
Dans
W-W-W-WORK IT ERIK!
Michelle ♥
Natt
Byggare Bobin, Carro & Jag
Sötnosar - Nilo och Sol


Ett fåtal av bilderna från Gamleby, jag tog typ 600 bilder bara under sista dagen så jag orkar verkligen inte lägga upp mer. Sista gången vi var där. Så sorgligt. Kommer sakna den sjukt fettfyllda maten, det otroligt skumma trollet på taket av ICA, att dra ut på nätterna, rökbryggan, det rutiga golvet - herregud jag kommer fan sakna hela den jävla lilla hålan! ♥

 

 

 

 

 


WORD!Gammal bild jag hittade. Från sexan ungefär. Kollar igenom alla bilder jag har på bilddagboken.se och herregud vad skum jag var typ 2008... Och när Sverige är så fullt av moderater att blått t.o.m. vinner över rött i parlamentet fastän Soran Ismail är röd, då är något fel i Sverige fyfan.

 

 

 

 

 


Surreal


Borta en vecka, och hela bloggvärlden är förändrar och man har cirka tusen inlägg att läsa ikapp på. Ja, jag är beroende. Och Egoina vann Årets blogg, superduperjättebäst!
Kommer bilder från Gamleby sen ikväll!
daddyday

Tumblr_l77nq1ewo51qbvgf5_large3566416228_a42b9a5206_b_large
Random bilder.


Fars dag idag. Grattis Far. Pallade dock inte åka och köpa något, har inte pengar till det heller för den delen så han fick en teckning och får nöja sig med det. Sånt blev han ju glad för när man var liten så nu får han ta det hähä.

Min syster tvingade mig att kolla på Ensam Mamma Söker. Det mest pinsamma programmet någonsin typ. Jag fattar verkligen inte hur de killarna kan ställa upp på det. Och sen sitter de små barnen där och bara; "Jag har ätit en snigel hähä" så ska alla tycka att de är SÅ gulliga. Det är typ bara såna program och Sverigedemokraterna som får mig att skämmas över att vara svensk. Era intresseklubb sprängdes bigtime nu, eller hur?

Idiota

Detta hände för några dagar sen vid alla små husen på Stortorget där partierna raggar väljare:
Jag:
Hej, vi ska ha Skolval så jag skulle bara vilja ha lite info om era åsikter och punkter osv.
Piratpartist på Stortorget i Lund: Ja, vi tycker att man ska få ladda ner. Vi är för Integritet.
Jag: Okej, men det är det liksom det enda ni står för?
Piratpatist: Nej, såklart inte. Vi tycker t.ex. inte att man ska avlyssna folk på telefon och via sms.
Jag: Men har ni inga andra punkter? Vad tycker ni inom typ invandrarpolitik och äldrevård?
Piratpartist: ... Ja... Man ska ju inte avlyssna dom heller!Varning för överdrivet pensionerade bilder

Seriöst, hela jävla Sverige har blivit politikgeeks. Det pratas fan inte om något annat och folk debatterar överallt, Facebook, korridorerna i skolan, matsalen, överfuckingallt! Så jävla trött på det är jag men jag har blivit beroende av det nu med - snackar om Sverigedemokrater hit och Mona Salin dit hela tiden, det dras ju upp var tjedje sekund. Kolla liksom, jag har precis skrivit två inlägg i rad som till största del handlar om politik. Jippie.

Iallafall, bara för att byta ämne; Precis fixat håret, sminket och bytt kläder och lite sånt och senare ikväll blir det fest med bl.a. den här filuren! Ha en fin fredagkväll.
Reinfeldt = Ägg

Vi hade skolval idag. Uppenbarligen går jag i en skola full med moderater. Jag är numera så deprimerad att jag inte ens pallar göra en riktig bild. Fuck Alliansen.
(PS. Inte fuck hela alliansen. Centern och Folkpartiet är okej, men resten kan *KJHU"R#%&/")
(PS 2. Och allt det där snacket om: "Sverige är ett fritt land och alla får ha sina egna åsikter blabla" Jag vet. HÅLL KÄFTEN, jag är sur.)Regn

Skola först. Inte särskilt speciellt eller kul. Sen in till Lund med Elin och Bianca. Drev runt, satt på donken och snackade skit. Sen kom Kära Mormor och Kära Syster och sen blev det shopping. Fem leggins, ett par jeans, ett par mjukisbyxor, en väska och en tröja. Bilder kommer senare. Nu är det Idol, woho.Snygg människa


Angelica

Är sjuk idag. Skitroligt. har haft riktig jävla slemhosta i någon vecka nu och sen vaknar jag idag och kan inte prata. Tack för den. Och jag måste plugga Matte och SO. Tack som fan för den.

 

 

 

 

 

 


Bibelinlägg; såhär röstade jag

 

 

 

 

 


Idol 2010

IDOL! Woho. Äntligen är mitt liv komplett. Skämt åsido, älskade idol som in i helvete innan men jag kollade knappt förra året. Så jag ger tillbaka till Idol-gudarna genom att kolla nu istället. Ska se alla avsnitten. Eller nåt.
http://tribecas.blogg.se/images/2009/idol-loggan_64352467.jpg

 

 

 

 


Mjau

För att säga som RayWilliamJohnson;
Cutest. Furry. Little Bastard, EVAR!

 

 

 

 

 


RSS 2.0