Älskar't

Jag älskar min daddy! Han kom helt random med varsin iPod Nano till mig och min käre broder innan ikväll så vi ska kunna kolla film på planet. Ich bin happy! Och man kan filma och fota med den så jag har inte total kamerabrist i Afrika! TOPP! Jag vill åka nu nu nu nu, pepp pepp pepp!


Kände mig dock lite efetrbliven när jag packade upp den, såg spindlar men ingen plast och bröt nästan sönder den. Så smart var jag..















Sammetsnos och korta ben


Jag saknar min Hofosho-Johan-Gosis-Bögget-Johanna massor! Och vi kan inte träffas förrens i sommar,  för jag ska till Afrika och hon ska åka skidor eller något i den stilen. Det är massor med störigt.















Get/ready/to/loose

Jag har precis failat bort mitt betyg i SO denna terminen. Tack gud för att du gjorde mig så smart, bra på att komma ihåg saker, och allt annat viktigt man måste kunna här i livet. Nu ska jag göra mat och packa, sen drar jag på Onsdag och skulle gärna stanna där resten av livet.















Pingvin!

(we♥it.com)
Såna pingvinisar ska jag gosa med nästa vecka, wihi!


Favoritis i helgen dåva, mysigt värre och överdrivet mycket chips. Och ikväll händer det inte så mycket, precis vart och shoppat med familjen inför Afrika. Blev en massa böcker (nästan 30 timmars flygresa sammanlagt liksom) och ett par solbrillor. Nu ska jag kolla klart på Heartbreakers, antaligen den roligaste komedin som någonsin skapats och städa mitt rum. Jag gör det nästan varje dag och kommer ingenvart, hehe väldigt lyckat.















this/makes/me/smile





















3 saker jag har lyckats med idag



1. "Pimpat" min mobil, vilket betyder att jag har pregat fast sex små kristaller i en ojämn rad över knapparna.
2. Försökt göra en videoblogg, vilket resulterade i en massa, vääääldigt fina bilder.

Typ dom ja..
3. Städat mitt rum, vilket betyder att jag flyttade en kudde upp i sängen och gav upp.

INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR, ÖVERBELASTAS OCH SPRÄNGS!















Sju dagar!


EN VECKA TILL!
Sen är jag i solen med underbara människor, strand och pingvinisar i tio hela dagar. Medans alla svenskar kvar i landet ligger inne under 20 filtar och gömmer sig för snöovädret. Skadeglädje hehe. Men det är en vecka kvar, alldeles för länge...

















JAG ÄR DENNISM!!!



Okej, allvarligt talat - JAG. DÖR. Har kollat denna videon typ tusen gånger och jag dör varenda gång.
HAHAHAHAHA, ''paulina.. come to me! fast hon borde bli smalare..''

















L Y C K A



Hej Gud. Du kan vara gullig och ta bort snön nu. Tack och hej.

















MONKI/STUFF


Nej, jag hade inte haft något emot om någon köpte detta till mig och dumpade det bredvid min säng imorgon. Någon frivillig?

Nejmen allvarligt talat, klänningen ska jag köpa och det är bud på att köpa skorna också om jag har pengar till det (och väskan och tröjan också för den delen höhöhö).

Men nu ska jag fixa mig!















Det enda jag är säker på

... är att jag hatar hela, jävla Staffanstorp.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Snökaos

I Brist på bilder så kommer här en gammal tuschteckning på Foki. :)
Jag är i vilket fall som helst insnöad idag, ingen skola altså, inte något annat heller för den delen. Jag ska bara hänga hemma, för jag kan inte gå ut, en meter snö utanför dörren liksom haha. Den här snön börjar bli liiiite jobbig nu ja.















BIG SMILE!



Haha, något i stil med såhär såg jag ut idag, kanske lite mer realistiska lacktights och lite mindre huvud men nästan i allafall, haha. Har man brist på kamera så har man.


Har solat solarium idag. 50 spänn rakt till ingenting, blev inte brun alls - fuck MEDDO. Och sen tränade vi, altså jag och favorit, några timmar innan det blev hem.

Nu ska jag sova, för annars somnar jag på tangentbordet, jag är sjukt trött ungefär alltid nuförtiden. Men trots det så har jag två anledningar till att va glad;
1. Jag fick 23/23 på mitt senaste SO-prov!
2. Och för att jag fick det så ska jag få en svart tjockishalsduk av mamma!

 



RSS 2.0