såhär ser jag ut idag


Ursäkta denna geekiga bilden, men jag har så jävla tråkigt. Rastlös som fan efter att sitta still typ hela dagen.

Iallafall, denna bilden visar mitt liv idag. Halvsminkad eftersom jag hann sminka mig lite innan pappa berättade att vi inte skulle åka till skolan pga snön. Gått runt med mascara på ena ögat hela dagen. Sen har resten av min dag gått åt att plugga religion och 50-talsmusik. Men nu blandar jag ihop hela skiten och tror att Jesus och Muddy Vaters var typ samma kille. Nej jag överdriver men bläh, jag är död och förvirrad. Sen har jag ritat en massa och gått ut med min hund i snön. Hade typ sju lager kläder på mig och frös endå.

Imorgon har jag musikprov och livräddning i skolan. De borde fan ägna hela FFML's hemsida till mitt liv.
Men nu ska jag kolla Hollywoodfruar. Maria Montazami ♥

 

 

 

 

 

 


onödig rubrik

Jo, vintern var ju skitkul i början. Asså, jag är av alla älskar verkligen snö - men nu är det typ första veckan det har snöat och vi är redan innesnöade. Jag äverdriver inte när jag säger att mitt hus ligger i en gigantisk snödriva. Hej istiden.

Orkar inte fota skiten nu men kan lägga upp bilder sen så ni kan ha roligt åt mitt fuckade liv.


first snow

Vaknade upp i ett jävligt vitt staffanstorp imorse. Sen drog jag och Sol hem till mig, snäll busschaufför släppte av oss vid mitt hus. Sen pluggade vi religion och fotade. Och jag kan numera spela Mamma Mia och Alla vill till himmelen. Creds till mig!

Avada kedavra

http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2010/08/Emma-Watson-short-haircut.jpg

Fett snygg brud som jag glott på i två och en halv timme, dock var hon långhårig då och hade sin gingervän och sin glasögonvän med sig. Yes, jag har varit på Harry Potter. Yes, jag är HP nörd som fan. Riktigt awesome filmer ju. Såg den med Rebecca och vi typ dampade runt hela tiden. Hon är nämligen lika HPgeekig som jag är.
Filmen var lovely, skulle bara Johnny Depp varit med skulle den vara perfekt. Ni som är Harry Potter fans, erkänn att Johnny passat bra i rollen som R.A.B?
Men fett tråkigt att inte få se den först. Tills nästa kommer i juli får jag fan se till att bli känd så att jag får gå på galapremiären..

 

 

 

 

 


skjut mig tack.

http://www.sydsvenskan-img.se/archive/00460/polhem704_460377k.jpg

Här tvingas jag tillbringa tre år framåt av mitt liv. Jag är deprimerad och dör typ hellre.
Men jag och Sol har en fin plan på hur vi ska rädda mig. Den inkluderar en icaaffär, en Fredrik Reinfeldth och Kuba. Wish us luck...
 


daddyday

Tumblr_lbvpxjekie1qefr5uo1_500_large
Random bild.


Fars dag idag. Pallade dock inte köpa något till honom. Hade inte pengar till det heller så. Han fick en teckning och får nöja sig med det.

Min syster tvingade mig att kolla på Ensam Mamma Söker. Det mest pinsamma programmet någonsin typ. Jag fattar verkligen inte hur de killarna kan ställa upp på det. Och sen sitter de små barnen där och bara; "Jag har ätit en snigel hähä" så ska alla tycka att de är så gulliga. Det är typ bara såna program och Sverigedemokraterna som får mig att skämmas över att vara svensk. Era intresseklubb sprängdes bigtime nu, eller hur?

LOVE


 

 

 

 

 


Fåååååååååååååågel


Världens coolaste turk.

 

 

 

 


bild från november nollnio

Varför har hela Sverige snö utom just jag, när jag är typ den enda i landet som faktiskt gillar snö? Livet är fucking orättvist.


all i want for xmas i snooooow. jo, och en iphone...

 

 

 

 

 

 

 


dogthighpatronuswhitekneecamera

Hej. Jag vill tatuera mig. Suduko i nacken och iflylikepapersgethighlikeplanes vid knät. Jag har precis klippt mig och nu ska jag plugga buddhism och ta en cigg. Hejdå.


RSS 2.0