Hej och Godnatt

Hallåja, jag är hemma! Eller ja, hos in mormor inne i Lund där jag sover inatt. Mer orkar jag inte säga nu, skulle lägga in bilder från veckorna och sånt men det gickinte till mormors datoroch jag orkar inte painta något såhär kommer något gammalt ur arkivet på hennes dator. Vilket betyder bilder från typ sexan.

Men nu ska jag typ svara kommentarer och sen somna till några avsnitt Gossip Girl för jag är så tröt att det känns som jag ska somna. Logiskt som fan.
PS. Resten av min familj kommer hem helgen någon gång och de har min dator, så då blir det bloggande på riktigt.
411

Är i småland i stugan, kommer hem om några dagar. Har inget internet här så därför är det ingen bra uppdatering. Börjar blogga typ på onsdag igen! Puss

Cape town 2010

Jag dör så mycket jag saknar Sydafrika, lyckligaste tiden i mitt liv seriöst. Men idag är det förresten fint väder så idag ska jag göra något kul med mitt liv, eller iallafall dra ut och sola, sen nått ikväll. Men det enda jag lyckats med hittils är typ... att vakna.

 

 

 

 

 


Take away coffee


Hade världens planer idag; skulle upp tidigt, ut och steka i solen, fota lite och bara sommarsteka. Vaknar, och vädret suger. Vafan är oddsen?! Det är alltid fint väder nu, och just när jag verkligen vill ha det, så är det grått och tråkigt. Så stannade inne hela dagen, målade naglarna, ritade en bild på Paow och sovit. Suger hårt.

 

 

 

 

 

 


FamilyGuy/Jesus/Mj/Obama

Och nu hoppas jag att ni är lika uttråkade som jag är, för annars kommer detta vara skittråkigt.

Menmen, har man tråkigt tar man det bästa man får..
Men den första är fan grym! x)

 

 

 

 

 

 


Svartvit sommar

Bilderna togs i Lomma, och nuuuuuuuu ska de upp på bloggen. Inte en dag för sent. Eller jo, typ 30 dagar men endå!
Tänker dra upp bloggandet igen nu, har inte orkat sen innan konfalägret, orkar liksom inte sitta vid datorn när det är megasommar. Men ja, vi får se hur det går... 

 

 

 

 


psalm/duett/hugs

Jag är konfirmerad! Förlåt att bloggen fått lida, men lägret har pågått i tio dagar och sen hade vi övning övning övning hela denna veckan. Men nu är det snart över, bara en gudstjänst till imorgon.

Bilder kommer bara från själva gudstjänsten idag, från lägret kommer kanske någon annan dag, annars glo in på Facebook - där finns alltid allt.Men nu när jag är hemma igen så ska jag förbättra mitt bloggande. Speciellt eftersom jag fick en underbart makro-objektiv i present.

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0