Strömavbrott

Herregud, fick en typ uppenbarelse haha. Sen jag fick min älskade systemis så är verkligen alla mina inlägg i "Foton" kategorin. Bilder hit och bilder dit, haha inte direkt roliga inlägg nej. Ska försöka dra ner på det. Men nu kommer mamma hem med någon slags mat till mig eftersom vi haft strömavbrott och jag inte kunnat göra något att äta. Sen drar jag till Arlöv. Pusshej!
UPDATE: Arlöv blir det inte, Rebecca kommer hit istället och vi ska kolla film med en vinare och cigg. Inte helt fel.Gamleby höstterminen tjugotio - bildbomb

Här kommer de utlovade bilderna, tog typ knappt några, men i vilket fall som helst;

Random fossingar - Rebecca kommer döda mig - Flotten ♥ - André krympte, han fick svamp - Födelsedagsbarn och fjortisar - Welcome to LOL-land - En godis - EN SKO! - EN MER SKO, amagash - Raingay - Sen snurrade vi och tjuvtittade på ingen bakom trädet - Spegelhav - Fler fossingar! - Nödvändig bild

Inte mycket bilder direkt, men tog knappt något allt som allt på hela veckan. Och okej - ja, jag är trött. Sov från 08.00 till 12.00 typ och vaknade hela tiden p.g.a. en viss liten Kim. Men detaljer gällande gårdagen pallar jag inte dra upp. Nu ska jag sova med mina tre små kattliknande hårbollar och imorgon blir det Arlöv. En annan bra grej med Gamleby är nämligen att vi är lediga några dagar efter helgen också. Sug på den imorgon när ni går upp vid sex för att dra till skolan.

I'm home.

Hemma från Gamleby nu, riktigt kul var det - som vanligt. Bilderna kommer sen. Och fick en fråga om resten av karnevalbilderna, men jag orkar inte lägga ut typ 200 bilder här, lite drygt. Så vill någon se, kolla i mina facebook album. Länk till min fb finns i menyn. Men bilderna från GB dyker upp ikväll eller senare. Snart drar jag till Rebecca och sen drar vi vidare och firar dagens sextonåring senare ikväll. Ha en bra lördag geeks ♥

 

 

 

 

 


Godernatter

Tre favoriter från karnevalen. Hinner/orkar inte lägga upp mer nu, sovbrist fiiiifan. Och imorgon drar jag till Gamleby (skolresa) i en vecka så bloggen kommer ligga nere lite, men sen kommer bildbopmb från både TJUGOTIOkarnevalis och BG när jag kommer hem på fredag, gött mos.

Gormorgon geeks!

På med converse och sen ut till Lundakarnevalen idag igen. Bilderna från igår kommer ikväll eller något. Vi ses i Lundagård!

 

 

 

 

 


So she buildt an army..

..with all her friends. All prepered to fight; to the bitter end. And they started marching, irrespectable. They would all be dying, in the name of love.

Blandade bilder från idag. Nu måste jag plugga till jag-hatar-allt-som-har-med-detta-provet-och-no-att-göra-provet som vi ska ha imorgon. Generatorer, kraftverk, elektronövergångar och jag vetefan allt som snurrar i mitt huvud just nu. Sen en text om andra världskriget också, tills i övermorgon, som är en stor del av hela SO-betyget - och jag har kommit typ en sida.. Bra ingrid, skitbra. Och sen sitter jag och bloggar istället. Jätteduktigt..

Missebarn

När vi endå pratar om Kissie (höhö), så kolla vad jag hittade i min brors garderob när vi kom hem igårkväll. Denna och två stycken svartvita, som nu bor i en låda under min säng. Men kolla så söt hon är (och ignorera mig,  osminkad och äckligt hår) ja, eller han - jag vetefan.


Kissiesnack

Har inte bloggat på snart tre veckor, ajajaj - inte helt okej. Men nu ska jag ta tag i det igen och jag måste bara säga en sak - Jag kollar på B&Tshow nu, Kissieavsnittet (yes jag är segast i världen, har inte sett det än) och fyfan jag garvar sönder mig! Hon är ju asball!

Herregud man fattar ju att hon driver! Ingen människa med någon som helst självrespekt skulle ju sätta sig i TV och bete sig sådär. Hon spelar ju på rollen eftersom dom bjöd Kissie och inte Alexandra. Så sitter Tyra där och ba; "Men ska du inte slå mig?! Vavavav ska du inte slåss?! V-v-vva-arför tycker du inte om oss?"
Och när Kissie ba;"Men Gud nej, man kan ju inte vara fet i bloggen!" Asså. Jag. Dör.

Fast Bella är grymt cool, hon är ju proffsig som programledare - vilket Tyra inte var. Fast jag tror endå att de tre bestämde innan showen hur de skulle vara, och om inte så är Kissie hur modig som helst som sätter sig där och kör hela grejen.


Och det är klart att hon är nervös, som hon gungar på stolen haha, men vem hade inte varit det? Vara med i TV (webbtv men endå same shit) och prata med två personer man inte gillar och som uppenbarligen inte gillar en heller.

Det jag försöker säga är att hur mycket man än stör sig på Kissie så lyckas hon ju så bra. Hon är ju underhållning och fyfan vad hon är rolig.RSS 2.0