Jag kommer gå in i väggen :)

Uppsats om Kalla kriget tills på torsdag, hemkunskapsinlämning och NO pryl tills fredag, skolfoto på torsdag och jag är efter i matte. Och vi ska inte ens snacka om tyskan, har inte ens börjat... Kommer vara enaktiv bloggare nu framöver. Inte för att jag direkt brukar vara det i vanliga fall menmen...

Sorg gånger 1000

Jag har seriös bloggtorka så vi kör en gammal klassiker. HISS/DISS! Den tråkigaste och mest använda bloggkategorin i hela jävla bloggvärlden men skitsamma, här kör vi. But no, jag gör inte någon fin specialdesignad HISS skylt, lev med det.

HISS

RaywilliamJohnson - jag älskar honom, jag avgudar honom, jag är beroende av honom och han är k-i-n-g.

There - Locnville - bara lyssna så behöver ni inte fråga. How could you even begin to change the mood that i'm in. It's not really a question...


DISS (nej tyvärr ingen DISS skylt heller)
http://imgs.sthlmsfinest.com/imageGalleryImages/scaled/262656_729_488_1.jpghttp://imgs.sthlmsfinest.com/imageGalleryImages/scaled/262656_729_488_1.jpghttp://imgs.sthlmsfinest.com/imageGalleryImages/scaled/262656_729_488_1.jpg

Oscar Linnros - Eller nej ingen diss till honom egentligen. Mer än diss till mig själv för jag har INGEN ANING om vem killen är! Alla bara Oscar Linnros hit och dit, och "älska honom nej hata honom, nej hata, älska, blablabla - ingrid vad tycker du?" Så står jag där och "höhöhö jo precis," WUUUUUUT?!

Mitt rum - För enligt resten av min familj så är det tydligen stökigt och jag måste städa det. Vilket betyder att jag inte kan kolla mer på Raywilliamjohnson. Känn min sorg.

You get addicted after 6 seconds just flingin' with her

Herregud vad svårt det skulle vara att ta bilder när man står och hoppar som en idiot i mitten bland en himla massa människor som hoppar som idioter och håller fast i idiot-hoppande-vänner för att inte ta bort sig själv i folkhavet.
Men det blev faktiskt ett par okej bilder, så här kommer en liten bildbomb. Eller inte jätteliten egentligen, men med tanke på att jag tog tog typ 300 bilder under konserten så är det relativt lite.- LOCNVILLE ♥ - Sibel - Jag och Fi - Älsklingar - Stortorget - Älsklingar igen - Churros - ROMPAH! - The fall - Folkhav - MOHOMBI ♥ - Lazee - Cornelis -
kalltkalltkallltkkalakklakakjlsajljsl

Det är typ åtta grader ute. Det är fan inte okej. Jag fryser som in i fastän jag bara legat i sängen typ hela dagen. Nu ska jag ta på mig en tjocktröja och göra nått att äta - sen kommer bilderna från underbara NRJ in the park igår! ♥I am a fatsoSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SKÖN! Hittade denna hos Sol innan idag med Rebecca. Sen dansade vi cepedanser i regnet.

MALMÖFESTIVAL ♥

Och det är överhärligt, t.o.m. så härligt det täcker upp för skiten att skolan börjar imorgon, Eller njae, började i fredags egentligen men det var bara ett kort muséeumbesök, titta på en get i ett däck, fråga folk efter nittiotalsmaträtter men få nummer istället och dra iväg med Rebecca innan brännbollen var slut. Inte skola direkt. Och ingen av oss kunde vara med på brännbollen förresten. Vi var förkylda, hade ont i foten, mensvärk, allergier o.s.v. allihopa, skumt.


Från början av sommarlovet, hata att det är slut!!!!!1!!111!!!!!ettett!!!111!!ett

Hello folks

Haha jag är sådan bra bloggare.. Men har varit på läger så har inte kunnat blogga, vart utan internet. Men när skolan börjar så kommer jag ju vara hemma och då ska jag blogga! Här kommer lite bilder från Varberg, där lägret var. Vi var där med min grupp från Staffanstorp sen var det folk från USA, Island, Höör, Sydafrika osv.


This time for Africa


Nu har jag laddat min iPod med massa överhärlig ny musik, inte för att waka waka är så jävla ny men endå haha. L-o-v-e-l-y! Och nu ska jag dra på mig skor, springa en runda med hunden sen drar vi till Kastrup och hämtar en massa afrikaner. Berätter moooooooore later.

 

 

 

 

 


On the go


Känner mig kreativ, två "tecknatinlägg" på en dag. Nu ska jag ut och förstöra mina lungor. See you.

 


Blyerts/Tusch


Fotot blev lite suddigt såg jag nu när jag laddade upp den, men det får duga. Kan dock inte bestämma vilken jag gillar bäst, men tror blyerts för mina tuschpennor är rätt, ja kassa. Liksom 31 spänn på coop haha..

 

 

 

 

 


"jag" bilden är ju verkligen grymt snygg

Saker jag lyckats med idag:
Vaknat, alldeles för sent.
Lyckats laga min rosa mobil
Suttit och sorterat bilder och valt vilka jag ska skriva ut, bara för att märka att allt är borta när jag kommer tillbaka
Övertalat mamma att beställa fjäderörhänget från item by johanna

Saker jag inte lyckats med idag:
Övertala min mamma att låta mig dra till Malmö. Uppenbarligen behövs jag verklgien här hemma när hon glor på Morden i Midsomer i ett annat rum.

You and me, and a bottle of wine

Senaste dagarna har jag gjort många saker jag aldrig tidigare gjort. Kollat Timbuktu i Helsingborg, haft allsång med folk från en svensexa på ett proppfullt tåg mitt i natten, brutit oss in på ett bad och badat nattbad med mycket underbara människor, ätit mcdonalds frukost 5 på morgonen (som i princip var en ut och in vänd cheesburgare, besviken till tusen) och snott massa killars kläder, skor och moppehjälmar när de badade i iskallt vatten sent på kvällen.

Jag har haft galna och riktigt roliga dagar sen jag kom hem från stugan ohja! Men jag har vänt på dygnet helt, vaknade precis. Inte okej. Nu måste jag städa mitt rum innan mamma typ avrättar mig.


 

 

 

 

 


Småland-Bolmen-Sunnaryd

 

 

 

 

 


RSS 2.0