kool chej yeeess

Har drömfångare i öronen idag, och en jävligt fin photoboothbild. Nu kommer mamma skjut mig, nu ska jag till skolan och ha prov. Wish me luck.

Crunchy creamy cookie candy cupcake


Gissa vem som är så bänkad på bio den fjärde mars?

Hahaha, filmen verkar vara skitkass, men det ger jag fan i, JOHNNNYYYY ♥
Idag har jag inte gjort något speciellt. Eller jo, nationella i svenska men det var inte så big deal som jag trodde, det gick rätt bra tror jag, man skulle typ bara snacka lite om några texter.
Sen bara dragit hem och pluggat (pluggat betyder snacka skit med Rebecca över facebook, leta sommarjobb och övertala mamma om att låta mig festivala i sommar) till provet vi har imorgon. Vårt slutbetyg i Samhällskunskap. He he he... kill me. Nu ska jag plugga (och i detta sammanhanget betyder plugga leta efter smycken att beställa hem och typ knarka we♥it och cheezburger hehe) jättebra i typ några timmar innan jag däckar. Haaaade fint!

UPDATE:

Hahahahah hittade denna när jag surfade runt lite innan, så jävla awesome att den måste upp här. Min nya favortlåt fiiiiiiifan.fuck detta

Har varit typ världens sämsta bloggare men det beror på att jag har världens jävla gymnasieångest..! Jag tänker oficiellt skita i gymnasiet, nej eller inte.

Just nu väljer jag mellan Spyken, Heleneholm, Rytmus eller Medie. Och jag ska gå antingen estet bild eller estet musik. Det jobbigaste valet jag har är att välja just det, om det ska bli musik eller bild. Och döda mig så svårt det är...

Nu ska jag skriva av mig, typ allt som hänt sen jag började gymnasieleta. Varför vet jag inte, känner för det bara. Läs inte detta, ni pallar nog endå inte.

Först så var jag, Sol och Rebecca på gymnasiemässan i Malmö. Riktigt kaos, som värsta marknaden när de försökte ragga upp folk till alla olika skolor. Det var en som tyckte vi skulle gå där för att där gick bara killar så vi kunde få en massa killar, en annan skola där mitt program bara fanns i Göteborg så han sa att jag kunde åka upp dit och bo i hans garderob och gå där, en särskola som tyckte vi skulle gå där (tack liksom..). Sen en som sa att hon hade både estet och ekonomi, sen när vi kom dit så hade dom uppenbarligen inte det osv osv osv osv.

Sen åkte jag dit med kära moder, men då hände väl ingenting speciellt, men sen rensade jag ut som fan mellan alla gymnasium jag tänkte på från gymnasiemässan, så slängde typ tio och hade tre kvar.

Sen har jag varit på öppet hus på alla de tre nu. Rytmus verkade awesome, men där gick bara hundra elever. Meide var faktiskt bra, ligger bra i västra hamnen men lokalerna var skitfula. Dessutom går jag hellre musik så vill gå på Heleneholm, men det känns som att alla är liksom Freddy Mercurys där, känns lite överkurs liksom. Så nu hoppas jag på spyken. Annars skiter jag fan i hela grejen, och går typ natur.. på typ polhem. Usch nej, fan det var inte ens kul.

lite typ fläshigt, tack!

Haha, gulligt att hälften av alla mina favoritord på Facebook handlar om snö. Insnöad, kalla, vinter blabla - haha awesome. Mitt tredje mest använda ord är nog också typ världens bästa! Men nu ska jag lite fläshigt sova, ha en fläshigt kväll!
 


ja ä kool


Min tröja blev blå efter massa skumma picasaeffekter. Det är den dock inte, den är svart. Men jag är uppochner i verkligheten med. Nu rör jag mig till bussen, sen drar jag och mina två smurfar in till Malmö för shoppingdaaaaag.
Sen börjar skolan imorgon, last day of freedom liksom. Det lät cheesy. Nu drar jag, ha det fint.


Dagens ilandsproblem

Jag lånade ut min telefonladdare till sofie, och under tiden hon hade den lånade jag min brors för att ladda min. Jag tappade bort den (hehe oups) och var då tvungen att ge min bror min laddare. Jag har letat igenom hela huset idag och hans laddare finns ingenstans, och han befinner sig nu i lund. Med min laddade. Hääääängde ni med?
Skitsamma, in conclusion; jag har ingen laddare och min mobil har typ 6% batteri. Awesome.

Nu ska jag kolla Toy Story 3 och Despiceble Me bara för att.
Ni får kolla på dessa awesome t9 problemen från den här hemsidan.
 


Disneys wardrobe mistake


wishery bangarang

gjort med bara ljud och musik som hörs i filmerna. awesome.Resultatet av en slömnlös natt


Keyboardnågot och Elizabethown. Jag älskar mina promakers.

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0