Nu ska jag sova

Visst, alla har rätt till sina egna åsikter och sånt - men när folk säger att Brad Pitt eller Tom Cruise är snyggare än Johnny hetast-på-hela-jävla-jorden Depp är det bara korkat.


Okej, en både en ung Pitt och en ung Cruise är båda snygga men den som påstår att de är snyggare än en Chocolat-Johnny eller Jack-Sparrow-Johnny borde spärras in på livstid. Eller iallafall trettiosju och ett halvt år.

 

 

 

 

 

 


Pose bitch

Natten i fredags var bättre än väntat, även fast det inte alls avr enligt planerna. Men det var mycket folk och roliga filurer. Natten igår var också okej. Jag, mina syskon och filmer typ. Men who stare at goats är kött fifän sjuk i huvudet, eller i fodralet eller whatever. Grym. Men nu ska jag ut och cykla en runda i de underbara*host* sommarvädret. Vi ses.


Bild sedan gamleby. Osminkad och blött hår efter bad. Men ni får stå ut. Lev lyckligt.

 

 

 

 Sommarlov 2010 (vanligaste rubriken i bloggvärlden @ the moment)

Mitt åttonde år i skolan är över och det är obeskrivligt skönt Däremot har bloggen fått lida efetrsom vi jobbat mycket med avslutningsshowen senaste tiden och jag har gjort en massa annat bus också. Här kommer lite bilder från dagen, men min kamera fick inte arbeta så flitigt efetrsom det började regna efter typ 20 minuter menmen. alltid något liksom.Ja, lite bilder. Told u so! Nu ska jag dra och fota lite nya kläder jag köpt sen ska jag laga mat. Fast först ut och förstöra mina lungor lite. Höres.

OF to school

Jag somnar snart ner i datorn, jag lovar. Vilken idiot bestämde att man ska gå i skolan klockan halv 9?! Och vilken idiot bestämde att man måste gå i skolan halv 9 även fast betygen typ redan är satta eftersom det är sommarlov vilken sekund som helst och vi inte ens behöver plugga i skolan? Förklara det för mig och jag ska avguda dig för alltid.
storbloggarna


"Vad tycker du om storbloggarna?"

Fick frågan som sveriges alla bloggare redan svarat på, men har man tråkigt så tar man vilken blogginspration man än får, ait?

Egoina: Kanske inte räknas till storbloggarna men i mitt fall gör hon det för hon äger och detta är min blogg så nu ligger hon högst upp på storbloggarnalistan. Ha, makt!
Kissie: Seriöst, Sveriges smartaste nittonåring. Rent karriärmässigt har hon ju lyckats grymt bra. Sen vilka åsikter folk har om henne, skitsamma. Men vet ju inte om det är en roll eller inte, men jag tror inte det är det. Och jag blir så sura på folk som verkligen tror på allvar att hon är seriös när hon provocerar så otroligt öppet. Fast egentligen ska ju varken jag eller någon annan säga att det är si och så när det gäller Kissie, för ingen känner ju henne.
Kenza: Rätt tråkig blogg, men satan i gatan så snygg hon är. Och jag vill ha henns liv.
Dessie: Jättesöt, men ja.. dålig bloggare. Ointressanta inlägg, dålig uppdatering osv.
Paow: Jag vill umgås med henne, hon verkar ju vara så sjukt ball! Och även fast alla andra klankar på den, så diggar jag hennes klädstil.
Blondinbella: Läser inte ens hennes blogg, men hon verkar vara väldigt härlig även om hon leker lite mycket präktig och mogen.
Tyra: Enda storbloggaren jag inte gillar, hon verkar falsk, oproffsig och jag blir arg bara jag tänker på henne och AGH. Nog om henne.
Amir: Min absoluta favoritbloggare innan. Jag och Zara låg och skrek i telefon med varandra när han svarade mig på msn en gång för långe sen. Men nu är han bara... ointressant.
Foki: Jättesöt, falsk, tråkig, jättesöt, leker förebild, tråkig och söt. Och tråkig.


Fast jag tror att allihopa är falska, jag tror de planerar bloggbråk och jag vet att de hittar på saker för att få läsare och att hälft
en av Sveriges ungdomar är avundsjuka på dom. Men seriöst, det är ju det som är kul. Drama för the win liksom.
from the left to the right


Nej, nej, nej nejenjenejen!!!! Madonnas Lourdes ska vara lång, gänglig, ha likadana kläder som sin mamma och hemska, ihopväxta ögonbryn. Det har hon alltid varit. Kolla bilderna till vänster, det är liksom Madonnas dotter i mitt huvud iaf. Hon ska inte vara såhär snygg som högersidan bilderna! En trettonåring ska inte vara så snygg, ha så snygga kläder eller vara så snygg. Jag hatar Madonnas gener.

Har alla andra liksom också missat detta eller är det bara jag som är totalt efterbliven? Hon är inte ens tretton längre, right? Whatever, snygg är hon fiiiifän. Sean Banan style.

 

 

 

 


Jag längtar till...

... skolavslutning om en vecka och en och en halv dag
harry potter 7 premiären om någon månad
konfirmation om 31 dagar
konfalägret veckan innan det
nytt kameraobjektiv, när jag har pengar dvs 122892810.75676757.999898 år
min födelsedag om 9 månader och tjugoåtta dagar
julafton om 6 månader och 22 dagar
Och sommarlovet 2010. Bara en vecka och en halv dag kvar, och typ en timme. Peppeppeppepepeppepepepepeppepepepe!

Fast just nu längtar jag till att jag ska gå och lägga mig, om ungefär sådär en halv minut. Jag skrev fan precis ett inlägg om... ja, ingenfuckingting. Herregud jag behöver sova..


Bilden togs precis. N av med sminket sen däckar jag.

Onsdag 18:26


I brist på annat att blogga om; den här ungen är min idol.

RSS 2.0