ångest...

... på allvar! Jag vill göra något med mitt hår, för just nu är det jättetråkigt;


Ursäkta bilden, hittade ingen annan.

Kort, jävlig färg och jag har det alltid uppsatt. För om jag ska fixa det med löshår och sånt skit så tar det år och dar, och ska jag ha det utsläppt utan löshår så måste jag platta det tills det typ trillar av. Och jag vill göra något kul, men jag vetefan vad för nått!

Lady Gaga håret är fan lite lockande, haha..
Tonight's gonna be a good, good night

Nu drar jag och spenderar eftermiddagen/kvällen/natten med trevliga små svampar! Ha en bra lördag!celebrate originality

Bästa reklamen någonsin! Seriöst, jag blir så sjukt glad av den, sitter typ och väntar på reklampaus bara för att få se den haha. Why, oh why can't there be love?

Fick ett ryck och letade upp lite snygga saker från adidas på nätet också, och de färggladda ska jag på allvar beställa (så fort jag övertalat min moder höhö).

Men bara för att det här inte ska bli ett helt typ reklam inlägg så ska jag skriva in lite annat också. Om jag kommer på något. Jaaa fast nä, det gör jag ikke. Ha det.Seven brides for seven brothers

http://fierceandnerdy.com/wp-content/uploads/2009/01/sevenbridesforsevenbros.jpg

http://fanlisting.atsparkys.com/7Brides/img/7BridesHeader.jpg
Jag är typ överlycklig nu! Har letat efter denna underbara filmen hur länge som helst och nu kom jag på den otroligt smarta idén att söka på "Seven brides for seven brothers watch online" på google. Så smart var jag som inte tänkte på det tidigare ja. Men nu ska jag i alla fall kolla på den. Ärtor ut!

Sen ska jag förresten hem och träffa min käre fader, eftersom askmolnet tog slut och han har lyckats ta sig hem från Kina!


2012 är sant! :D

http://jollacarmen.files.wordpress.com/2009/12/2012-1944.jpg

Hej, ingen har missat 2012 eller hur? Filmen om jordens undergång, där det är gigantiska jordskalv, tsunamis och och vulkanutbrott, filmen som halva Sverige pratade om där ett taf. Ingen har missat den? Nej, trodde nog det. Någon som tar den seriöst då? Nej, trodde inte det heller. Och det gör inte jag heller, fram tills typ idag. När allt det där kom med vulkanutbrottet på Island så blir jag lite så, typ fundersam. Asså varenda dag på nyheterna är det nya jordbävningar, tsunamis och så vidare. Upptrappning för 2012, eller vaddå? Liksom, vad skulle det annars vara? Vi kommer dö allihop i jättevågor och flygande eldklot. Haiti style, eller något. Okej, Godnatt folks. Dröm sött, mohähäh.Run run it's springtime!

Besöksrekord idag i min nya bloggperiod, yäho. Sveriges högsta, typ. Eller inte. Men endå. Har haft bloggen ett tag men la av och gjorde en nystart för en vecka sen typ, och detta var det högsta hittils på min nya period. Krångelkrångelkrångel.

Annars då, min bror är dum i huvudet. Han måste ha internetkabeln nuuuu för att han ska snacka med sin flickvän. Liksom käre bror, har du hört talas om telefonen?! Jättefin uppfinning som gör det enkelt för dig att prata med människor långt bort din jävla nöt. Jag säger upp mitt syskonskap med en korkade figuren.

UPDATE:
:D


And who the hell is Louis Vuitton?

U-n-d-e-r-b-a-r-t!
Dreggel, ögonorgasm och lite mer dreggel. Hade jag haft lite mer pengar så hade jag klickat hem det här från modekungen.se för väldigt längesen men priset är lite för saftigt för min ekonomi som för tillfället består av ungefär nio kronor, utspridda någonstans i min väska. Någon generös person som har 2990 kronor till övers och är villig att betala?

Herregud, jag vill vara Kenza. Tänk att ha pengarna till att shoppa precis vad som helst. Och om man mot förmodan inte har möjligheten att köpa det man vill ha; då skickar någon läsare det till en eftersom dom gillar att läsa om ens tokio hotel fantasier och danskvällar.


Sammanfattning av helgen

Sitter i skolan nu, ensam i mitt klassrum eftersom min klass är och har idrott i Stadsparken hela förmiddagen. Oj, det glömde jag bort.

Lördagen var i alla fall jättemysig, drog till Höör med Zara vid 1 ungefär och sen till Malins konfa. Efter det hem till Malin och var med på hennes kalas med släkt och sånt. Sen kom Chrystian och Liam. Men Zara mådde dåligt så hon åkte hem vid niotiden ungefär. Krya på dig favoritis! Sen så hängde vi lite till hos Malin innan vi drog till tivolit.

Sen var det konfa igår, mamma hämtade mig typ nio ute i Höör haha.
Detta blev ju ett intressant inlägg för er, eller hur?Unga mammor skitet

http://nursinglink.monster.com/nfs/nursinglink/attachment_images/0006/0556/young_mom_and_baby_crop380w.jpg

Erkänn att alla tror att det här ska vara ett till jag-avskyr-unga-mammor-inlägg här i bloggvärlden. Men nej, där fick ni fel. Asså det är ju bra att folk ska uttrycka sina åsikter och sånt - och jag förstår folk som provocerar i sina bloggar. Det är ju sant, inget annat ger fler bloggläsare än att skriva en provocerande och elak text. Men snälla små människor, nästa gång ni ska sitta och fixa läsare på detta sättet; skriv inte om unga mammor! Jag får spel, har folk ingen fantasi längre?! Var och varannan blogg innehåller ju hatinlägg om unga mammor. Buhu, deras barnvägnar är iväääääägen osv. För om det ämnet skrev ju Kissie, och hon blev ju känd! Men varför inser folk inte att 1, ämnet är uttjatat och 2, det är onödigt för dom också eftersom ingen tar de provokationerna på allvar eftersom de bara är kopierade från storbloggarna. Det är ju så pass öppet att ingen bryr sig (dessutom kommer säkert nästan alla dessa små copycats skaffa barn och radhus i någon liten håla innan de fyllt 25).

Och nej, jag är inte mot unga mammor. Och jag är inte för dom heller. Jag bryr mig inte :)Fantasirik rubrik

Världens segaste fredag idag men endå lite kul. Hem till Rebecca, kolla Blades of glory - världens bästa film. Ni vet när man är trött och ser en film så är den helt otroligt rolig, och om man ser den igen sen så är den fortfarande det. Eller jag skyller på det iallafall för annars har jag smått torr humor för jag dör av garv varenda gång jag ser filmen.

Men nu svamlar jag på så jag skiter i att skriva mer och lämnar er med världens torraste låt. "Jag har ju festat som fan, jag har somnat på en bänk." HAHAHAHA. Jag. Dör. Igen.


Ny design!

Massa fina förändrignar i designen, gjorda av Fatma. Grymt duktig tjej, kolla in på länken längst ner i menyn.

Men i vilket fall som helst, vädret har ju varit helt underbart senaste tiden! Idag var det sol och hur varmt som helst, så skolan var väl ungefär totalt tom eftersom alla låg ute och stekte.

Men detta blev ett rätt tråkigt inlägg för nu måste jag studa, tidslinje i historia. Jippie.RSS 2.0