idols elin blom

Jag känner så inte igen henne.. Men hon är ju förjävla duktig.

http://4.bp.blogspot.com/_XZ0GJO5OkIU/TIiNBnYfERI/AAAAAAAAMMk/RXzXICVkMBc/s400/elin+blom.jpggiiiiiive meeee


Jag är helt kär i tröjan, den ska hänga min garderob. Skorna är mycket snyggare i verkligheten och är de enda varmfodrade skor jag hittat som endå ser okej ut, men letar vidare efter de perfekta vinterskorna endåååååå.


late


 17:43

Min dator funkar igen! :D Först blev det virus för jag kollade film på någon skum sida, så kom det någon "trojan horse blabla" in i min dator, så jag la över alla mina filmer, bilder och program på en lös hårddisk, sen idag testade jag datorn igen så kom det upp något från virus programmet, så klickade jag YES så dog datorn av någon slags system crash, sen funkade den helt plötsligt igen, och nu har jag lagt tillbaka alla bilder o.s.v. och nu har jag en dator igen.
Inte för att någon kommer förstå det ovanstående, men det spelar ingen roll; min dator funkar igen!
i skolan


Gammalgammal bild. Iallafall, jag och Rebecca var och såg I Rymden finns inga känslor igår. Haha, riktigt rolig. Idag ska vi inte till Malmö igen, driva runt lite och köpa jackor. Men nu måste jag plugga för min lärare ser smått sur ut höhö.
Yes please

Bud på att köpa den gråa tröjan. Om jag nu hade några hundralappar gömda. Men nepp, mina pengar är fett slut. Fast köpte en liknande, fast randig, i Köpenhamn för typ en vecka sen så jag överlever endå.


123


Tights - Sparkz / Klänning - Gina Tricot / Väska - Åhlens / Jeansjacka - Crocker / Halsduk - H&M / + converse

 

Gårdagen spenderades i Hofterup med folk. Helt okej. Sen hem och däckade hos Rebecca. Och idag har inte hänt någonting. Drog hem vid 2, pluggat lite tyska och kollat film.RSS 2.0