Johnny goes Elviswannabe

 



Haha, bara jag som tror Johnny Depp skäms lite över sin medverkan i denna filmen? Spola fram till 2:35 på den första och kolla resten hahaha. Och kolla hela tvåan, hahaha jag döööör! Filmen heter Cry Baby och är från 80talet någon gång, helt sjuk film.

Men om ni inte pallar se hela, kolla iallafall, från 3:00 på det andra klippet, jag tvingar er! Johnny Depp bara; "min pappa skrek sig själv till sömns! ABCDEFG BOOOOOOM!"















Jag och mina idéer...

Pippi långstrump; hon bor ensam, skiter fullständigt i skolan, slår ner folk hela tiden, är mytoman, har knappt några vänner, trasiga kläder, bråkar med poliser och typ soc, är uppkäftig och rymmer hemifrån. Precis som huvudpersonerna i alla tragiska tonårsfilmer. Och dessutom är Pippi redan känd över hela världen, fattar ni så rik man skulle bli om man gjorde en sån film om henne? Liksom, tänk er en film med Pippi som har blivit typ 15 år och fjortis. Något i stil med den filmen Tretton.

Erkänn att ni skulle köpt filmen? :D

















Nämen Tjena

Fullkomligt normal skoldag idag; pluggade lite, blev trötta, låste in oss på en toa, typ somnade, vaknade sen och tryckte papper i Sols mun. Helt normalt. Jag har såklart tagit bilder på detta men eftersom min mobil-till-dator-sladd leker kurragömma så kommer de en annan gång.















Jag har tråkigt

Blev ingen bio igår, så jag, Jennie och Zara satt och snackade, fjantade oss och kollade anastasia typ hela natten i hennes garage. Sen idag drog jag och Zara och tränade (två dagar i rad, vi är pepp! Ska dit imorgon med. och i övermorgon!) Sen efter det träffades jag, Gunnar, Sol, Jennie, Zara och Marcus i Lund oc gick på BIO, och jag har lånat en massa pengar eftersom mina blev stulna när vi gymmade - asbra.. Vi såg Fish Tank, och den ar riktigt, riktigt konstig.. Om en engelsk tjej som typ skulle rädda en häst, hade sex med sin mammas pojkvän och sen kastade en unge i havet, drog upp henne igen, sökte in till att bli dansare, och sen drog hon typ till Wales i slutet. Såååå kul. Men förutom det har det faktiskt varit en lyckad helg. Men nu ska jag dra och sova. Godnatt.














Den perfekta killen...

... ska se ut som Johnny Depp, sjunga som Freddy Mercury, dansa som Michael Jackson, prata som John Malkovich, vara rik som datorsnillet, vafan han nu heter och vara rolig som Jim Carry. :D

Sen vems personlighet och vems klädstil han ska ha har jag inte kommit på än, höhöhö. Men träffar ni denna killen, let me know. Höhöhö x 2.















Dagens humor

Jag och favorit pratade precis om Grekland (trodde jag, vilket vi tydligen inte alls gjorde..)

















Godmorgon folks


I'm of to school.
Har typ övermycket energi nu, springer runt och dansar i mitt hus till låten över och Judy in disquise. Har varit uppe sen kvart över sex och är ja, hyper. Men nu drar jag, peeeeeeeeace out.















we ♥ it

Varit sjuk i två dagar nu. Inte gjort ett skit - inte pluggat, inte paintat, inte rört på mig, inte ätit något riktigt (en avokado och en billyspizza) och ja, inte gjort någonting. Inte okej. Jag är trött som satan, men måste röra på mig så ska cykla ett tag snart.
Det enda någorlunda meningsfulla jag har gjort är att jag har laddat ner en satans massa film och musik och knarkat weheartit.com.


Alla bilderna från cute-kategorin. Men det finns typ alla sorters kategorier där, om någon nu kunde ha missat sidan liksom..


















everybody dreams of passion and marriage...

...but i'll be happy just knowing that there's someone at home wondering where i am when i'm late at night.


Eleanore - The turtles

Sunny Afternoon - The kinks

All day and all of the night - The kinks

Father and son - Cat stevens

















Bombastic!


Bilder från hemma hos Mia igår, övernice kväll. Men orkar inte skriva mer om den. Det var första konfaträffen idag! Faktiskt helt okej, även om gudstjänster blir smått tråkiga i längden... Efter åt åkte jag, Gunnargurka, Miaketchup och Eddiemango in till stan och luffade runt där. På centralen träffade vi världens ballaste kille haha!
Han kom fram och bara; Asså jag MÅSTE få fråga er någonting!
Vi: Okej?
Så började han sjunga bombastic, dansa MJ och break osv. Sen typ kramade han mig och sen blev han rädd för Gunnar och sprang iväg. Haha, så himla kul. Random humor föralltid ♥

Nu har jag letat upp hela the boat that rocked's soundtrack så det ska laddas ner imorgon! Godnatt på er.

















Vi är olämpliga


Haha, ett av gårdagens roligaste. Natten och kvällen igår har spenderats med några av världens bästa; Sophia, Ekwall, Sol och Rebecca. Så tänkte vi ha lite kul och fokusa en bild på bilddagboken. Den enda vi hittade på oss var bilden över (inte för man ser så jättemycket) från i somras någon gång. Sen så blir den nertagen haha. Folk får liksom fokusa bilder på sig själva i bh och vi får inte fokusa denna. Men nu har jag ett nytt fokus iallafall..
Annars var det typ myskväll, smsroulette och sånt. Jag har skickat sms med texten typ; jag ska misshandla dig eller fan vad jag ångrar mitt senaste ligg.. till typ halva min kontaktlista. Och några grymt mycket värre som jag dock inte tänker skriva ut här höhö. Så grymt roligt när folks enda reaktion på ett konstigt sms är; din mamma! Haha, kill me.

















Mimmi + Pippi + Duva


Gårdagen: Precis efter jag fick min mobil !!!! (L) så drog jag till Bjärred och träffade Mia och Gunnar. Hade askul, typ åkte pulka och hade snöbollskrig och en massa skit. Sen vid typ tio något drog jag hem. Tack för överhärlig kväll älsklingar!
Idag: Vaknade precis, märkte att mina föräldrar har stuckit så jag har inget att göra idag. Eftersom de int ekan skjutsa mig då altså, inte för att jag ska umgås med mina päron. Så idag blir det att hinna med allt jag inte han igår. Typ städa mitt rum. Men först ska jag ut i det övervackra vädret!!! Så fint, snö och övermycket sol, jag älskar det!

















Peace pose



Osminkade bilder här ja. Med smutsigt hår på det. Mumsigt värre. Har kommit att tänka på att mitt hår alltid blir ljusare i cambilder än vanliga bilder.. Sjukt konstigt haha. Har varit på utvecklingssamtal med skolan imorse, och sen pluggat resten av dagen. Nu ska jag bara duscha och fixa mig sen bär det av till våra grannar och Mia ikväll.


Kommer bli helt konstigt att börja skolan nu, men endå kul. Och innan dess kommer jag ha en överhärlig helg så det är lugnt för mig. Nu ska jag dra och kolla om mitt simkort har kommit på posten! Har varit utan mobil i typ två månader. Känner mig riktigt handdikappad kan jag meddela!


















Mix av 2009 populäraste låtar


Hittade denna på Youtube precis. Wow, säger jag bara. Så sjukt cool video! Tänk bara sånt jobb det måste varit att mixa ihop allting, asså jag får huvudvärk bara jag tänker på det...

Dessutom, som jag upptäckte nu, har det varit grymt mycket "down" detta året. Altså kolla på videon, det går, "down, down, down" precis hela tiden i typ alla låtar. Låtskrivarna har nog lite brist på fantasi.

















Nattbloggning


5 fullkomligt onödiga fakta om mig.

1. Jag har helt cepe tvångstankar - typ jag måste alltid göra allt två gånger. Så om jag t.ex. häller upp vatten i ett glas och jag tänker på att jag häller med höger hand så måste jag sen hälla lite med vänster hand, och nästa gång vänster först och sen höger. Annars blir det orättvist för vänster...
2. Jag tänker alltid på en massa korkade val, typ vad hade du gjort om... eller vad skulle du välja av... och för det mesta är det bara sjukt korkade alternativ som typ; skulle jag helst bli en höna eller en vattenkokare? eller ibland bara såna saker som egentligen är fullkomligt oviktiga, som typ; skulle jag helst ha kvar penslen eller suddet i paint, om jag avr tvungen att välja? Och det är så onödigt, för jag måste ju inte ens välja, jag har ju båda! Endå går jag i dagar och typ funderar på det.
3. Jag har tappat mitt ena pärlörhänge någonstans i mitt rum.
4. Därför måste jag städa mitt rum imorgon, för jag måste ha det örhänget för jag har inga andra pärlörhängen.
5. Om jag skulle välja mellan att vara en höna eller en vattenkokare så skulle jag vilja vara en vattenkokare, för de kan ha söta mönster...

















Jag älskar mitt liv

Shudelu alla svenskar! Jag är hemma nu, eller ja det har jag ju varit ett tag, kom hem dagen innan nyår. Men min resa skriver jag om sen när jag har bilder och sånt på min egna dator. Just nu sitter jag bredvid Sophia, hon har totaldäckat - funderar på att börja rita på henne med en tuschpenna, om jag hittar någon. Sen kommer snart Sol, vilket är bra för hon har med sig en sak till mig så jag ska bli glad. Okej, det är jag redan, även fast filmen som jag, Mia, Gunnar och Eddie såg igår var kass...

Menmen, nu är det 2010! Kommer bli så bäst! Jag har världens i särklass bästa vänner, jag kommer få ett jobb (nästan säkert nu!), vilket betyder peeeeengar, sen är det underbara Afrika, och i sommar blir det antagligen Grekland, eller möjligtvis Malta med min Favorit (som passade på att dra till Gothia precis när jag kommer hem, den lilla ungjävelen :( ) och sen konfalägret och allt! Så fort mitt hår växer bara någon centimeter till så jag kan sluta med äcklig härförlängning så är allt perfekt! Over and out. NU VAKNADE SOPHIA! :D
















RSS 2.0