Önskelista


















Första advent!

Faktiskt jättemysig natt som spenderades i Malmö men den ska vi inte ta detaljer på höhö. Sen stack jag från Arlöv och två sovande fjortisar vid nio imorse för att dra till min första konfaträff. Känner mig lyckad, jag ska konfimera mig liksom. Och nu har vi inga fler möten förrens efter jul. Haha så sjukt onödigt. Men jag hade askul i kyrkan. Satt och misstolkade alla psalmer. Men liksom texten är ju typ såhär i varje sång; Öppna dina portar vida, och släpp in Herrens stora härlighet. - liksom till för att misstolkas av personer med torr humor som jag (a)

Men har satt in mina juldesignsaker nu iallafall. De blev lite så geekiga men de får duga tills jag byter design helt efter jul.


















Designförändringar

Wiho, det snöar. Håller på att göra en massa andra juliga saker i designen men sätter upp allting imorgon. Första advent liksom? Eller nej det är inte första advent imorgon... men skitsamma, haha! Dessutom är jag inte riktigt helt klar, vet inte allt jag ska göra än men det kommer. Nu är det Arlöv som gäller och antagligen Malmö sen också.

























Tradig fredagskväll..

Inget kul hände igår, kollade film och pratade i telefon med Sebastian hela kvällen typ för nu har jag tydligen utegångsförbud igen? Förstår verkligen inte mina föräldrar, men ikväll får jag dra ut. Har jag sagt att jag inte förstår mina föräldrar? Men jag upptäckte iallafall att han som spelar Dumbledore (den gamla) är samma som spelar Prästen i Greven av Monte Cristo. Hahaha, vilken informationsbringande natt jag har haft altså... Men nu ska jag ladda ner lite musik och lite film och ja. Och kolla Harry Potter 1 för att verkligen vara säker på det jag upptäckte inatt haha. Fast först ska jag ut ett tag som den gangster jag är :)


Jag och min kära syster som för övrigt var på Idol igår men inte tog Anders Bagges autograf till mig! SÅn liten bitch. Men vi posar ju vääääldans med fint.



















Lady Gaga och Kissie


Bara jag som tycker Lady Gaga påminner lite om Kissie i denna videon? Vet inte riktigt vad det är typ näsan, håret osv haha. Överhärlig låt också för den delen men jag fattar verkligen inte varför de springer runt med leksakspistoler hela jävla videon..



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Try to leave a mark, who wants to live in vain


Inte för att mina cambilder är särskilt bra men;
Spetströja - Sparkz - Kofta - Urban Outfitters - Örhängen - Tyskland


Shudelu min blogg! Har inte uppdaterat riktigt duktigt märkte jag. Men iallafall, dagen har spenderats i Malmö med Carro och Emma. Och Tomtefar ett litet tag. Sen hemma nu och har börjat klottra på min nya fina vägg höhöhö. Bilder på den kommer imorgon, det blev faktiskt superbra. Nu ska jag painta.


















Bäääääbis

babies
Okej, jag ska ge upp min Johnnydröm. Det skulle endå bara bli en liten ankbebis av det, HAHAHHHHHHHAHHAHAH. Har skrattat åt denna bilden i en timme ungefär. Måste skaffa bättre humor herregud..






















Egoina är min nya idol


Haha så sjukt klockrent. Speciellt eftersom jag gör samma saker precis hela tiden när jag drömmer wierd drömmar. Vaknar och börjar böla när jag märker att mamma slängt ut min kaffedrickande isbjörn som bodde i frysen typ. Haha det är faktiskt sant. Jag blev helt tårögd innan jag vaknade helt och fattade att isbjörnen aldrig varit där. :(

Och ja, det är det jag sysslar med en onsdagskväll när jag egentligen borde plugga tyska (eftersm jag bytt till tyska idag, från franska) - läsa igenom Egoinas arkiv. Men hon är ju så sjukt underbar, kan ingen bara ge henne ett tvprogram eller något?!



















Hej jag är snyggast, bäst och vackrast

Bara jag som är så sjukt trött på att folk provocerar i bloggar? Asså inte allt men den där "hej-jag-är-the-real-barbie-blablabla" grejen. DET ÄR JU SÅ FETT UTTJATAT! Asså visst. Det funkade från början. Men Kissie, Dessie och Paow har ju redan gjort det - så vi behöver seriöst inte en miljon till som är "the one and only". Bläh jag stör mig.

Jag sitter i skolan nu iallafall, och mitt utegångsförbud som jag fick i helgen är redan borta. Imorse sa jag till till pappa att jag inte tänker åka med han till skolan om jag ska ha utegångsföbud. Så var han asstressad så nu är mitt utegångsförbud out the window. Haha, jag är bäst på att manipulera min pappa. Men nu ska jag vara en duktig flicka och jobba svenska. Vi hörs seeeeeeenare.

















18:05


Har börjat måla min vägg nu haha. Jag kan inte måla och insåg precis att jag kommer behöva måla typ tre gånger för att det ska täcka helt. Blöh. Jag ska göra en stor vit ruta typ som jag ska sätta upp massa bilder i och klottra på. Den kommer täcka ungefär en och en halv vägg. Kommer nog bli rätt ball när det är klart men nu har jag bara gjort ett lager, så den blågröna väggen lyser ingenom änsålänge.

Men typ såhär ska det bli när det är klart;

Orkade inte sitta och kladda över hela bilden17:, men ni fattar konceptet.



















Last christmas i gave you my heart tralala





Käääära lillasyster Astrid. Om du läser min blogg ser du att jag lånade din kamera idag. Förlåt,. men desperate times calls for desperat messaures. Och jag är i desperat behov av en kamera. Nu ligger den (nästan mohihii (6)) orörd på köksbordet. Peace out.

Dagen har varit riktigt härlig. Först skolan, jag och Sol drog in till Stan - träffade Carro där. Sen drog vi tillbaka till skolan och Sol var störig som väntade på att det blev grön gubbe. Så vi kom fram till att vi inte borde få umgås när jag är trött och hon är hungrig för då bråkar vi. Sen efter skolan så drog jag in till Malmö med Zara. Vi drog till Espresso House och jag åt en asgod muffins och satt och var onyttig med chailatte och cigg när Zara var sån nyttig människa med Juice och räkmacka. Sen drog vi hem till henne, och jag lånade hennes papaps skor. De var mjuka hahaha. Och nu sitter vi hemma hos mig, käkar kalla fiskpinnar och lyssnar på julmusik. Och Zara är lycklig för jag lärt henne hoppa som en struts så nu hoppas hon runt min köksbord och sjunger happy namnsdag någonting. Jag har verkligen normala vänner, fyfan.





















Johnny är hetast


Johnny Depp
- världens sexigaste man, enligt tidningen People i år. Och enligt mig. Sure, han är gammal men fyfan sån NT#)YG VDSNMBKJLWIÖOE /R#P)=HB AXMB ö snygging den killen är! Jag har en skitstor affisch på honom på mitt rum, hihi. Men det är dock lite förjävligt att han inte är typ 30 år yngre och bor typ i Staffanstorp

















17:02


Jag är med i Jossez Veckans Blogg tävling så jag tycker ni kan vara gulliga och rösta på mig här!
Så blir jag väldigt happy på er. Men nu sk ajag ut och leka gangster i min trådgård, adjööööö.


















20:37

"Det kommer en orkan från Danmark nu!" Det smset fick jag precis av Ekvallulla. Jag. Kommer. Dö. Jag är så fett rädd för stormar och sånt, altså när jag var liten, typ år 1997 eller något, så var det en riktigt fet storm i Skåne. Jag kommer ihåg så rädd jag var, och det hördes världens brak överallt men vi kunde ju inte dra ut. Och på morgonen hade typ halva vårat tak åkt av och landat på bilarna. Och nu innan slog något emot fönstret ashårt. Jag är så jävla glad att vi inte har strömavbrott, då skulle jag få seriös och allvarlig panik, haha.


Bild jag tog precis. Taikon typ ylar varenda gång det åskar till. Haha, min lille gubbe <3



















Jag hatar detta vädret..

Lace Up Booties from Yuka's Booth @ Collective Souls

Acid Wash Shorts from Thrifted, Chanel Quilted Purse, Scrap Knit Beanie from Random Ugly Thing I Found in the Back of My Closet, Leather Glads from AsosBaby Blue Sheer Dress from AA Vintage Sale, Dream Catcher Necklace from On Sale Soon!

OLIVIA L @ lookbook

Bläh jag vill byta liv med henne på den första bilden. Liksom vem byter inte att dega i soffan, i en överstor t-shirt i Skåne, som just nu regnar/blåser/åskar sönder, mot att springa runt i Kalifornien i världens sötaste klänning?

Men iallfall, just det ja! Som jag skrev så är det seriös storm här hos mig, och det är fett läskigt. Så jag ska dra ut ett tag, hoppas jag överlever haha. Sen in igen, göra en fet kopp te och kolla på en film. Vad gör ni idag?

















































Studiedag

Jag är verkligen världens skillade människa. Mamma väcker mig halv åtta imorse, och vi måste åka till skolan senast åtta. Så jag stressar som en idiot, tappar min mascara på min tröja så den blir typ helt nerkladdad och sånt. Sen när jag väl kommer till skolan så är det typ tomt. Men ja ba; whatever, folk är väl sena. Så går jag in helt så sittar alla lärarna där i en ring och säger att vi har studiedag. Snacka om att jag kände mig smart just då altså. Så jag fick dra hem igen, och har sovit hela dagen ungefär.


Och nu ska jag återgå till att kolla på denna gula saken. Vi kom fram till att det är en kyckling för vi kom inte på något annat djur som är typ gult och fluffigt. Dessutom är kycklingar lite sådär wierd haha.

















Kodmallsskit


Bläh, jag hatar stilmallar och kodmallar och sånt skit. typ <div/blablabla #¤"/&%"!("(" div> d-ö-d-a mig! Hade sabbat något i dom så det inte gick att kommentera så fick göra om allting från början. Devote är verkligen fett mycket enklare än det här kan man ju lugnt säga, haha!

Efter skolan drog jag och tog nytt passfoto. Jag såg ut som en död sak, så ska leva med den bilden i fem år. Och jag är 168 cm lång. Blev skitsur, trodde jag var över 170 höhö. Men nu ska jag göra dra ut ett tag och sen kolla klart på min film.





















Hej blogg.se


Ny blogg! Och ja designen ser fuckad ut, men ska försöka fixa den snart.

Iallafall, igår tog jag svininfluensasprutan. Gjorde asont, och jag skulle stanna där en kvart när alla andra fick dra efter tio minuter haha. Sen till stan med mamma, köpte två skor. bilderna blev typ underifrån så de ser wierd ut men sen dog kameran så kunde inte ta nya. Sen kom Zara och vi drev rundor typ hela dagen. Asmysigt. "Christina vill gå in här!!!" Hahaha, herregud. Internskämt yes.

Sen var det en bomb, trodde vi iaf. Men det var ett däck som sprängdes och så blev det värsta folksamlingen endå..
Sen drog vi hem, och sen tog vi bussen till Veberöd och kom hem vid två. Asmysigt · 2!
Men ja, nu ska jag försöka fixa min bloggdesign.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0