I'm of to Norge

Hejdå alla! Ska bara få in det nu för vi åker tydligen vid åtta-nio imorgon och då orkar jag inte gå upp typ mycket bara för att blogga. Precis suttit och ignorerat alla såna förslag man får på facebook... helt sjukt vad många gratis pinappletrees jag har fått till farmville, och en handväska till nått annat ville. Herregud. Tog 13 minuter nästan exakt att ignorera allihop - det kallar jag slöööööseri med tid! Jag har inte ens farmville... tror jag höhö.

Menmen, nu ska jag hoppa ner i min säng, och upp igen vid tidigt imorgon. Ska se om jag kan blogga från Norge, annars ses vi vid nyår ungefär! Ha härliga mellandagar nu. God...? Vad ska man säga nu? Haha, det finns ett ord mellan God jul och Gott nytt år, eller hur? Hjärnsläpp...


















once upon a december



















yellow/blue/orange/red/yellow/ugly

Zara kommer snart och räddar min dag före dopparedagen. Sen ska jag baka pepparkakor, men först ska jag rensa min överfulla spotifylista.. ska få ner den till 4 timmar från typ 7 hade jag tänkt, wish me luck.


[klicka på bilden om ni vill ha min lista, orensad dock höhö]

















Ny header

Tröttnade så sjukt mycket på min julgulligaheader så bytte ut den mot något vintermörkt istället. Dock ett slarvjobb på en kvart men det får duga. Och nej, jag kunde inte vänta tills efter julafton. =)

Men är det någon som vet hur man får headern en bit åt vänster? Ni ser att denna sitter lite för långt till höger liksom... bläh.


Fett fin, deppig låt som passar mitt deppiga humör och deppiga design. Och ja, jag är den sista i bloggvärlden som inte vet hur man lägger in yputubeklipp utan själva bilskärmen..


















Rubriker är överskattade

Ja, jag uppdaterar dåligt. Sue me. Men iallafall, vi lyckades ta oss ut ur snödrivan, men inget jägers blev det på fredagen. Men på lördagen drog jag och Sol till Lund, fikade handlade julklappar - Sol handlade aldelles för snabbt dock haha. Sen fikade vi (eller ja, pengabrist ledde till att vi typ drack varm choklad på McDonalds, men det är väl någon sorts fika iallafall haha) Och sen gick vi och såg Avatar!

Haha och en lite tänkvärd sak - när vi tog ut biljetterna så fick Sol inte upp pengarna och jag sa något i stil med; "Haha, du är fail." Så han som stod i kassan blev typ chockad och gick på om; "Så kan ni väl endå inte säga, ni får lova mig att sluta säga fail! blablabla Dagens ungdomar." Och han var endå typ tjugo, högst 25. Och det roliga var att sen när vi åt på McDonalds så var det en liten unge på tre år som sprang runt och skrek om sina "fucking pommes och fucking, fucking nuggetsar". Haha, sammanhanget är lite kul liksom. Jag och Sol satt där och bara; "nejmen dagens ungdom." ;)

Men filmen var iallafall grymt bra! Trodde den skulle vara konstig, sci-fi skit men den avr riktigt, riktigt bra! Vi satt på typ tredje raden och blev så inne i filmen så vi skrek hela tiden. Typ; "nej, gå inte dit!, Varför dör han aldrig?!, OMG, han kommer dööööö!"
http://www.soundonsight.org/wp-content/uploads/2009/07/avatar2.jpg
http://static.guim.co.uk/sys-images/Film/Pix/pictures/2009/12/21/1261390518223/Avatar-2009-001.jpg

Och dagen efter det så kom Mia ut tidigt och vi hade minijulafton. Jag fick såna geekglasögon och örhängen med typ ormskinnsmönster. Asfint, bilder kommer sen. Tack Älsklingsmia! Och sen typ åkte vi pulka, eller ja så gott det gick. Det har typ två meter djup snö på vissa ställen här omkring. Och efter det var det att åka in till Malmö, och baka julgodis med Ebba och resten av Cannerotharna.

Och sen var det avslutning! Så himla härligt!!! Konstiga danser och sånt men det var endå kul, och Walter var där. Sen fick vi betyg. Sådär nöjd är jag - men fick bara ett IG iallafall! Och det var i tyska som jag bara har haft i, ehm typ.. två veckor högst. Sen in till stan med Sawen, Valle, Alva, Sophia, Nils, Emma, Maria och Emmy och åt kebab. Sen hem till Rebecca och där har jag tillbringat natten och dagen fram tills för någon timme sen.

Men nu blev det lite för mycket text för bara ett inlägg så nu ska jag sluta! Och jag ska bli bättre på att uppdatera, me promise.

















Tjoooofräs

Hej. Jag suger på att uppdatera! Men idag ska jag njuta av första dagen på lovet så tar jag igen och skriver allt jag gjort sedan senast jag skrev ikväll någon gång. För jag har gjort rätt så mycket sen jag lyckades ta mig ur snödrivan som omger mitt hus. Nu är det lov, två dagar till Julafton. Överhärligt!


















Tyck synd om mig

Jag ska gå ut nu och lägga mig i den hatade snön tills jag fryser ihjäl. Hejdå.
















HJÄÄÄÄÄÄLP MIIIIIIIIG!

Kolllllllllla här, jag öppnade dörren imorse (imorse och imorse, det är morgon fortfarande men endå) så flög den seriöst in snö i hela min hall. Mitt hus är totalt insnöat. Vi kommer inte ut, jag kommer inte till skolan (ähähä, lite plus där, orkar inte åka skidskor) men endå - nu blir det kanske inget ikväll,
så om någon har en typ snösköter eller en snöskottare elelr något snälla åk hem till mig och jag ska älska dig för all framtid :(
Jag har panik, jävla snö - jag tar tillbaka allt gott jag någonsin sagt om det. Jag hatar fucking snö.


















Uppdatering, wiho!

Min uppdatering är verkligen oseg, jag vet. Men allting är så himla bra just nu! Helgen kommer bli bäst, jul och hela lovet kommer bli bäst, konfa lägret kommer bli bäst, afrika kommer bli bästbästbästbästbästbästbäst! Fyfan vad jag längtar dit seriöst, vi ska till Kapstaden i början av 2010 och det kommer seriöst vara de bästa dagarna i mitt liv, det vet jag. Längtar så jag kan dö. Ih, jag är överlycklig just nu.

Och i helgen blir det jägers. Fjortisvarning var det hääääär, haha. Men ska endå bli kul, typ övermånga ska dit nu och sånt. Och resten av helgen blir mys och maybe nått krök. Dessutom börjar mitt rum ta form nu, kommer faktiskt bli riktigt fint när det är klart, mysmys. Och det är snöööö! Jo visst jag älskar sommaren, men vintern är ju så himla mysigt, seriöst. Och snö är bättre än bäst. Jag är typ kär i mitt liv just nu! Men nu svamlar jag en massa jävla gurka så jag ska ta tag i mig själv och gå ut med min hund.


Konstig, sne, gammal bild. Om inte jag får en systemkamera snart så vet jag seriöst inte vad jag gör! Jag har sån total bildbrist.
Och sist men inte minst, du är patetisk, lilla lögnare.


















Tack för helgen!





Helgen har spenderats med Mia! Orkar inte skriva typ allt men Idol, Center Cyd och gitarrer har det typ varit. Och fel person vann Idol. Och Mia är bäst, peace out.
















Charmigt värre

Övermysig dag - netto typ hela dagen med skolans roligaste så kunskapsbarn. En stor hund med en bitchig matte och en liten hund med en snäll tantmatte, cigg-panik, mazariiiiiner, och-ha-damp-på-robin-och-döda-hans-blåa-hatt. Lite mycket internskämt kanske höhö..

Men måste bara skriva ut detta, så sjukt roligt. Jag, Sol och Nilo satt och snackade -
Ingrid: Nilo, du är nog någon av de mest korkade människorna jag någonsin sett
Sol: Ja, eller hur Nilo! Om jag skulle säga typ "jag föddes med två armar" så skulle du tro på det
Nilo: Nä du Sol, såååå korkad är jag fan inte!

HAHAHAHAHA, kan inte sluta skratta åt det.
















Jag har inga fötter


Studiedag idag. Skulle dragit till Malmö men nä, inget av med det. Så jag har varit hemma, laddat ner en jävla massa film och typ paintat. Aslängesen så blev inte direkt jättebra, men endå. Nu ska jag steka köttbullar, jag uppdaterar mer sen om jag lyckas göra det utan att bränna ner huset. (y)

















"I want to be Edward Cullen" + lussebullar


Hahahaha, dagens skratt. Så sjukt bäst.

Dagen har gått åt till att baka och plugga fysik. Känner mig fett duktig. Blivit sån stude denna veckan haha, jobbar som fan för att få upp mina betyg nu sista veckan. Men här är lite bilder drån baket (eller ja, säger man så?) Whatever.

Nu ska jag kolla The Boat That Rocked. Som har världens bästa filmslut för er som inte sett den.


















Godmorgon!

Fortfarande trött haha. Riktigt mysig kväll igår endå, men orkar inte berätta om allting. Men grattis till Nils iallafall, som äntligen blivit fjorton haha! Nu ska jag baka lussekatter och sånt, kommer bilder sen :)

Vad gjorde ni igår?
















Fjortistrender

Lagt ut detta en gång innan på min devoteblogg, men fick en fråga om det så here we go again.

FÖRST MED FJORTISTRENDERNA

GUMMIBANDSBEN:

De konstiga tvillingarna i Tintin filmen var först :)

 

REFLEXVÄSTARNA:

Dom i "Thirteen". Man ser dock grymt dåligt på bilderna.

 

FJORTISSTRECK OCH VITA LÄPPAR:

Ganguros i Japan

 

Vem var först med fjortisskriften? Typ massa "w" och en massa "h" osv?

Hipphipp Svenska För nybörjare ;)

 



Och vem var först med denna posen?

Jo, det är typ kinsesiska för åtta eller något sånt haha. Enligt min bror iallafall ;)

 
















Idol semi


Ut med Erik, ut med Erik, UT MED ERIK!

Så blir jag nöjd. Fast å andra sidan inte eftersom jag anser att Mariette skulle vunnit hela skiten. Nejmen, Erik är duktig men så tråkig - speciellt om man jamför med hans sjukt duktiga motstånd!

Var på IKEA idag då, köpte en massa kuddar haha. Så just nu är mitt rum totalt kaos, men det kommer nog ordna sig. Och imorgon blir nils 15, wiho!

















PUT A RING ON IT!


HAHAHAHA, kolla hela. Fyfan jag flabbar fortfarande.
Och jag hittade videon under här efter några youtube-klick. Från och med nu är jag livrädd för Joe Jonas..

















Här bjuder man på sig själv

(och fett dålig kvalité på bilder. Och konstiga poser. Och uppochner (y))

Klänning - Vila - Halsduk - Jag - Tights - Typ Lindex - Kofta - H&M - Uggwbs - Din Sko

Precis pluggat NO i en timme, jag lovar jag vet allt om tryck och energi nu. Haha not. Men nu håller jag på att dö så jag ska sova. Blev inget ikea i tisdags men antagligen i morgon, och sen är det äääännnnttttttlllliiiigggeeeennnn helg! ♥

















Godnatt

Tittar igenom gamla minnen från när vi var små
På alla bilder är det du och ja, bara vi två
Håller varandra i handen, forever best friends
Det är sjukt allt vad tiden gör med en
Ingen går igenom livet utan att bli något annat
Jag önskar mer än allt att tiden bara stannat
Då när vi var tillsammans, släppte aldirg in några andra
Det behövdes inte, det räckte med varandra
Det var med dig som jag skrattade och log
Du förstod nog aldrig hur nära mig du stog
Men ju äldre vi blev, desto mer hände
Jag vet inte hur det gick till, men allting vände
Plötsligt var det inte du och jag som höll ihop
Och det gick för långt innan jag förstod
Att våra liv delat sig som vänster och höger
Svart och vitt, som norr och söder
Jag försökte glömma att jag sårat dig
Var så egoistisk, tänkte bara på mig
Jag ljög, jag svek, försökte le men grät
jag beundrar dig så mycket för att du förlät
Jag förlorade min mest älskade vän
Och jag har bara mig själv att skylla
Men när du försvann tog du med en bit av mig
Och det hålet kan ingen fylla
Men jag sminkade över sorgen, lärde mig återigen att skratta
Gjorde allt jag kunde för att ingen annan skulle fatta
Det var längesen det här, det har gått flera år
Men det är enkelt att riva upp gamla sår
Det är hemskt att träffa dig nu
kan inte krama dig som jag brukade göra
Men jag vinkar glatt och pratar på
Håller tillbaka tårarna tills ingen kan höra
Ta aldrig någon förgivet, så som jag gjorde
Jag skulle betett mig bättre, det är vad jag borde
Du är en av de bästa jag känt, det bästa borde du få
Jag hatar att det är olika vägar vi ska gå
För vägar som skiljs, möts aldrig igen
Men jag kommer föralltid att se dig som min allrabästavän.

Bläh, fråga inte.
















*truuuuumvirvel* EN RUBRIK!

Kul när folk kopierar.

I skolan nu, har precis skrivit in en hel text om någon författare som var Bög och skrev komedier. Jag känner mig fett bra. Idag blir det antagligen IKEA och sånt - så mitt rum äntligen blir klart! Är helt pepp nu när jag väl fått min vägg målad. Så jag ska köpa kuddar, massa ljus, lampor, hyllor osv. Bilder kommer när allting är klart - borde vara inom en vecka! :D

Forever21 T-shirt, Zara Hoodie, Denim Vest from DIY, Herrlichter Leather Pants
NIL E @ lookbook


















RSS 2.0